Abo in pace

Людмила Бурбон
припини мої сльози, навіщо зчиняти цей галас ?
я тебе відпускаю, а ти повертаєшся раз у раз.
а коли я від тебе піду назавжди, ти злякаешся ?
коли так, я втрачаю весь свій словниковий запас.

я кажу - ти не бійся, дивись мені прямо в очі.
не чекай під вербою - міняймо старі ті звичаї.
я єдина, хто пише вірші тобі посередночі,
ти єдина, кого покохала така ось дівчина.

і не треба мені дзвонити - порушуй правила !
і не треба шукати прощення - його не буде.
все одно де б і с ким я життя своє не змарнувала,
я ніколи тебе не забуду..