Донечцi

Лариса Лорнет
Ніжне, сильне ти моє деревце,
Чуйний  фокус  діафрагм пелюсток,
Ти повір, відчуй любові доторк, 
Крізь усі капкани зими пусток...

Скільки б заметілі не кружляли,
Скільки б не палили злі вітри,
Оберегом руки мами стануть,
Будь-якого часу і пори…

Я люблю тебе, моя кохана…
Ти моє улюблене дитя…
Ти для мене будь-яка жадана…
Ти для мене понад все життя…

Ніжна чи колюча,- недоторка,
будь-яка мені ти дорога...
Якщо не діждуся до вівторка,
вимолю чеканням четверга...   
---
Нежное моё деревце,
хрупкая моя Недотрога,
ты прими, услышь тепло сердцем,
и как талисман, возьми в дорогу.