Заповiдь вiд Ш. Т

Лариса Лорнет
Ялинка має бути штучною, або живою, що росте обабіч ганку.
Згадайте смерековії урочища, або дерева Ясної поляни.
Купуйте в горщиках здоровії рослини, висаджуйте та прикрашайте,
опікуйтесь, - бо божії створіння. Їх в піч поліном не кидайте,
бо головне, це посмішка дитини
і не занедбаний святковий опохміл,
а задоволення вцілілої рослини
і прибране осмислення довкіль…