Новий рiк!

Екатерина Онищенко 2
 Новий рік,
 Новий рік,
 Заступає на поріг.
 Ми його будем,
 Стрічати,
 З Новим роком,
 Всіх вітати,

 Здраствуй,  здраствуй,
 Новий  рік!
 Чи  ти  спік,
 Нам  пиріг?

 Ми  тобі,
 Бажаєм  щастя!
 Цілу  купу,
 Без  нещастя!

 Новий  рік,
 Новий  рік,
 Що  у  пам'яті,
 Зберіг?

 Ти  з  яких,
 Прийшов  доріг?
 Ти  нам  милий,
 Новий  рік!

 Я  прийшов,
 З  дальніх  доріг.
 Все  у  пам'яті,
 Зберіг!

 Як,  ішов, пухнатий  сніг,
 І  сміялася  Снігурка.
 Як  годинник,  бив  дванадцять,
 І  всі  пили,  за  Новий  рік!

     10:30.27.12.2015.