Я проснувсь

Михаил Онищенко
         Я  проснувсь.

Я  проснувсь,  сьогодні  рано,
І  пишу  свої  вірші.
Їх  пишу,  тобі  Оксано,
І  пишу  я,  від  душі.

Ох,  Оксано,  ти  Оксано,
Ти  красива  й  молода.
Не  забуть,  тебе  Оксано,
Хоч  ідуть  вже  холода...

Я,  пишу  Литвин  Оксані,
Ці  віршовані  рядки.
В  мене,  вони  непогані,
Бо  пишу  їх,  залюбки.

   05:00.25.12.2015.