Яремче

Михаил Онищенко
          Яремче.

Яремче,  Ясиня  і  Яремче,
Знайомі  карпатські  міста.
А  є  ще  у  Львові - Підземче,
Підказують  мої  то,  вуста.

Колись,  ще  тоді,  в  сімдесятих,
Студентом  в  Яремчі,  блукав.
Карпати,  мої  ви  Карпати,
Я  квітку  цілющу  шукав.

А  може,  шукав  я  дівчину,
Що  плаєм  у  гори  пішла.
Знайшла  вона  власну  причину,
Тому  мабуть,  в  гори  й  пішла.

Яремче,  Яремче,  Яремче,
Я  знову  вернувся  до  тебе.
Зі  мною,  тепер  вже  дружина,
І  це  я,  зробив  вже  для  себе.

       13:00.24.12.2015.