Дощик дрiбненький

Михаил Онищенко
Дощик  дрібненький.

Дощик  дрібненький,
Тихо  іде.
Мама  синочка,
Візочком  веде.

Сидить  у  візочку,
Тихо  малюк.
Не  чути  його,
Не  подає,  й  звук...

У  візочку  із  плівки,
Віконечко  є.
Видно  дитину,
Бачу  своє...

Виросте  мабуть,
Скоро  малюк.
Від  маминих,  теплих,
І  рідних  рук.

13:15.21.12.2015