Дендропарк - Ладижинський Гай

Михаил Онищенко
     Дендропарк – Ладижинський  Гай.

Дендропарк  з”явився  у  нашому  місті,
Росте  він  тепер  у  середмісті.
Ладижинським  Гаєм  його  всі  зовуть,
Ця  назва  красива,  ось  в  чому  суть.

Красивий  наш  парк,  кажуть  містяни,
Красивим  зовуть  і  його  подоляни.
Навіки  збудовано  в  нас  дендропарк,
Для  наших  людей  існує  цей  парк.

Дорога  по  парку  веде  аж  до  Храму,
Взагалі  то  наш  парк  має  рекламу.
Його  вже  тепер  можна  любити,
І  дещо  сучаснішим  може  зробити.

Є  в  ньому  чудові  і  різні  дерева,
Маленькі  й  великі  ростуть  тут  кущі.
Його  поливають  тоді  коли  треба,
Коли  не  ідуть  літом    дощі…

А  ще  класні  доріжки, по  ньому  ідуть,
Вони  як  ті  ниті  прокладають  путь.
А  в  центрі  стоїть  дуже  гарний  фонтан,
Він  незвичайний,  такий  в  нього  план…

Ладижина    Гаю – рости  у  віках,
Рости  і  по  днях,  і  по  роках.
Людей  розважати,  щоб  діти  раділи,
І  завжди  приходити  сюди  хотіли.

      
             20.12.2015