Що ви наробили?

Ася Абраменко
        Україна ти моя,
        Шо ти наробила?
        Ти синів і побратимів,
        Каліками зробила.

        Повбивала діточок,
        Тих,що не жонаті,
        І онуків не попестить,
        Їхня рідна мати.
               
        Між собою олігархи
        Скубуться,мов шакали,
        Бо не все ще в Україні
        Вони пораскрадали.

        Матері,батьки невже
        Не бачіте ви зради?
        Захістить своїх синочків
        Від цієі влади.

        Бачу, час щє не настав,
        Діток захищати,
        Бо батьки ви нікудишні,
        Кращє помовчати.

        Україна ти моя,      
        Геть про честь забула,
        І синочків у труні
        До дому повернула.