В Рiздвяний день, в Рiздвяний час

Валентина Коц
В Різдвяний день, в Різдвяний час
Вітаю щирим серцем Вас,
Бажаю Вам в житті наснаги,
До Слова істинного спраги.
Довірте всі турботи Богу
Крокуючи Його дорогой.
Знамена віри піднімайте,

Надії в краще не втрачайте,
Тримайтесь Божого путі,
Щоб в Царство неба увійти.
І щоб не сталося – моліться,
Молитвою благословиться
Нехай усе Ваше життя,
А Бог дасть вічне майбуття!