Жiночi очi

Вильна Птаха Едина
Очі, очі ці дівочі…
В  них щастя-біди всі жіночі,
Недоспані страждання-ночі,
Мелодії душі співочі.

В них віддзеркалює надія,
Що все ж здійсниться її мрія…
Ця невгамовна жага жити!
Любов собі наворожити.

Коханим, врешті-решт, назвати,
У відповідь: лише моя! діждати.
Від щастя на плечі ридати,
І нескінченності бажати…

Добро живим  подарувати,
Любити всіх, як тая мати,
Серця свого тепло роздати.
Й про сенс буття не забувати.

Про чистоту душі подбати,
Аби навік зламати  грати,
За ними звикла ти ховати,
Свої  коштовні діаманти.
Дозволь, нарешті,  їм блищати,
І окриляти, й надихати!

20.12.15р.