У нас на Подiллi, кримська Зима

Михаил Онищенко
У  нас  на  Поділлі,  кримська  Зима.

У  нас  на  Поділлі,  кримська  Зима,
Уже  цілий  грудень  снігу  нема.
Немає  тепер  таких  сильних  морозів, 
Які  висікали,  в  нас  деколи  сльози.

Лише   інколи  пройдуть  легкі  дощі,
І  мокрими  стануть  дерева  й  кущі.
А  ще,  все  навколо,  коли  задощить,
Стоїть  ніби  вмите  і  тільки  блищить.

Такі  на  Поділлі,  тепер  в  нас  дива,
А  погода  ще  тепла,  й  холодна  бува.
Тож  треба  усім,  там  в  Парижі,  робити,
Щоб  ми  могли  в  кліматі  доброму  жити.

           12:15.20.12.2015.