Бог надихаэ навiть в час нiчний

Валентина Коц
Бог надихає навіть в час нічний,
Коли зірки розсипані по небу
Думок найкращих Він є Автор твій,
Лише довіру в цьому мати треба.

Ти помолись і злине благодать,
Щоб очі загорілися змарнілі,
І ти могла на скелі міцно стать
У Божому озброєні та силі.

Все буде добре, бо за тебе Бог,
Хай ворог час даремно не марнує...
Серед переплетінь усіх тривог
Господь твій кожен подих тихий чує!..