До Рiздвяних свят!

Валентина Коц
Вже більше двох тисячоліть тому
У Віфлеємі сталася подія
В яку не всі повірять та сприймуть,
Але у світ прийшла ЖИВА НАДІЯ!

Вона на всі часи у нас одна,
Немає у житті альтернативи,
Щоб доля заплямована земна
Вдяглася в шати світлі та красиві.
 
А все від Бога – мир і благодать
В народженому Сині нам даються,
Аби могли ми з вірою приймать
Благословення, що рікою ллються.
 
Нехай надія, що несе Різдво
Ніколи в вашім серці не згасає,
Й відображає в справах все єство,
Що від Христа в собі людина має!