Вiдповiдь на благословiння!

Валентина Коц
                Сестричці Альоні

Дубочки на вікні, а в серці вдячність
За тебе Богу, за твою любов!
Ти знов подарувала мені радість,
Промінчиком тепла зігріла знов.

З'явилася в житті так несподівано
І на шляху зі мною поряд йшла...
А потім наші колії розірвано,
Бо доля  врізнобіч нас повела.

Та значення немає де ми є,
Хай навіть континенти різні будуть;
Тут головне бажання Бог дає
Молитися за дружбу скрізь та всюди.
 
Благословляю Господа ім'ям
Я Пташечку із Заходу співочу!
Щоб ти щасливой, вільною була
Від смутку та тривог – цього я хочу!
 
А Бог ще подарує зустріч нам,
Можливо швидше ніж ми те плануємо.
Прохання-лист відправим в Небеса
І незабаром відповідь почуємо.

Щоб не було, ти в серці пам'ятай,
Ця наша зустріч є невипадкова!
І Боже в тім призначення читай
На небі між зірок там кожне слово.

Дубочки на вікні, а почуття
Як той струмочок радісно хлюпочуть!..
Хай благодать та мир твоє життя
І збережуть і приведуть в дім Отчий!