Дорога к тебе... Из Людмилы Юферовой

Кариатиды Сны
ЛЮДМИЛА ЮФЕРОВА
Дорога до тебе (http://www.stihi.ru/2015/12/18/4960)
-----------------------------------------------------

Дорога до тебе, як Вічність, поорана вітром…
Стою серед поля, вдихаючи спрагу ріллі…
Я стану яскравим промінчиком раннього світла –
Для тебе його принесуть навесні журавлі.

Я буду вдихати повітря зеленого гаю
І в молодість нашу влечу через товщу років!
Я кожої миті тебе, як Любов, пам’ятаю,
Бо ми із країни фантастики і диваків.

Ми вічно замріяні і одинокі поети,
В яких від любові прискорене серцебиття.
Розбіглись у Всесвіті дві дуже схожі планети –
Й на довгі роки потускніло без тебе життя.

Невже ми поборемо відстань і прикрощі світу?
Невже нашу зустріч іще запланує Сам Бог?
Я буду до тебе на крилах летіти й летіти,
Долаючи тяжко потоки століть і епох…


******************************************


Дорога к тебе, словно Вечность, распахана ветром.
Стою среди поля, вдыхая всю жажду земли.
Я лучиком стану ярчайшего раннего света -
Его по весне принесут для тебя журавли.

Я буду вдыхать этот воздух зеленого рая
И в молодость нашу влечу через толщу годов!
Я - кожей!- мгновенья с тобой, как Любовь, вспоминаю,
Ведь мы с территорий фантастики и чудаков.

Мы вечно мечтаем и мы одиноки, поэты,
Ускоренно бьются сердца друг от друга вдали.
Летят во Вселенной две схожие очень планеты –
И долгие годы без встречи тускнеют они.

Неужто мы дали поборем и горечи мира?
Неужто нам встречу еще запланирует Бог?
Лететь и лететь к тебе буду, как будто на крыльях,
Пока одолею потоки веков и эпох.
...