червоне

Александр Кононенко
Назбирали епохи грязюку
Під знаменами чуйних ідей.
Як набридло ті пленуми слухать,
Що колись-таки райство прийде.
І на тлі ліберальних засад
Червоненько підкреслюють подвиг,
Пролізають в одвічний той отвір.
Хоч, давно посилають назад.