Сердита епiграма

Михаил Онищенко
Сердита  епіграма.

Сердита  епіграма,
Може  починатись,
Сердитими  словами.
На  адресу  винуватця,
Такої  епіграми.

Наш  Юра – прокурор,
Завжди  такий  сердитий.
Не  знаєш,  що  й  сказати,
Як  тут  і  будеш  битий.

Можливо,  то  є  маска,
І  не  такий  він  сердитий,
Буває  і  веселий, 
Коли  зовсім  не  битий.

Борисович – начальник,
Так  строго  виглядає,
Хіба  може  якось,
Він  Юру  не  згадає.

А  ми,  його  колеги,
Вітаємо,   від  серця,
Юру – прокурора,
І  просимо  до  відерця.

З  горілкою,  попити,
Щоб  добре  в  нас  робити.
І  хай  прокуратура,
Живе  собі  в  натурі.

Без  нашого  Юрка,
Такого  молотка.

 06:20.17.12.2015.