Катеринi Соловей

Геннадий Сивак
Катерині  Соловей.


З Днем народження поздоровляю,
Хай тобі Катерина щастить,
Та міцьного здоров'я бажаю,
Щоб вітала небесна блакить.

Щоб у зимку мела хуртовина,
На подвір'ї білів ніжно сніг,
Під вікном червоніла калина,
Та щоб часу йшов мирний забіг.

Та здійснились усі твої мрії,
Розквітало сімейне життя,
Сподівання твої і надії,
Крокували разом в майбуття.

Щоб сорочку свою вишиванку,
Надівала на свято мерщий,
Посміхалсь із самого ранку,
СОЛОВЕЙ, рідний,та дорогий.

Автор  Геннадій Сівак.
16 грудня  2015 рік.