йому

Анави Чемерова
Чомусь сьогодні,чомусь саме зараз.
В голову лізуть різні рядки.
Й картинки.
Якісь занадто яскраві.
Ніби ми с тобою ні як не чужі.
Уявляеш чи мріеш, а звідки я знаю?
Може пора зупинитись?
А може,й не знаю.
А може і навпаки.
Нажаль мені знову сімнадцять.
І я читаю твої вірші.
Може годі супротивлаятись так сильно
тому хто з'єднує наші житті.