Она ждёт...

Князев Дмитрий
Вона не спить,його чекає
Серце болить,а час минає
І кожну мить з самого ранку
Його чекає до сніданку

А завтра такий самий день
Нічого нового в житті
Кажуть,немов щастя є
Та де його тепер знайти?

Прийшов конверт,а там листівка
"Я на війні,моя рідна половинка
І стигне кров,в душі омана
В думках ти поруч,моя кохана!"

А завтра такий самий день
Нічого нового в житті
Кажуть,немов щастя є
Та де його тепер знайти?

"Вже майже рік кривава бійня
Втонути хочу в твоїх обіймах
В нас випав сніг,він з нами тліє
Скажи,як син?Чи не хворіє?"

А завтра такий самий день
Нічого нового в житті
Кажуть,немов щастя є
Та де його тепер знайти?

Вона не спить,його чекає...
           15.12.15