Мама у школу, синочка веде

Михаил Онищенко
Мама  у  школу,  синочка  веде,
Мама  синочку  й  портфелик  несе.
Може  й  з  таких  і  ростуть  егоїсти,
Що  можуть  потім,  самі  і  не  їсти.

Подумати  добре,  треба  тій  мамі,
Коли  за  дитину  ми  робимо  самі.
У  спорті,  здоровою  буде  дитина,
І  атлетична  фігура,  у  її  сина.

          08:20.15.12.2015.