А я дивлюсь, зворушливо, на тебе

Михаил Онищенко
А  я  дивлюсь,  зворушливо,  на  тебе.

А  я  дивлюсь,  зворушливо,  на  тебе,
Тобі  сказать  хочу  я,  теплих  слів.
Мені  нікого  не  треба,  крім  тебе,
Прожить  не  міг  я,  без  твоїх  слів.

Ти   моя  рідна  і  дзвінкоголоса,
Моя  ти  гавань,  ти  мій  оберіг.
Люблю  тебе,  люблю  твої  я  коси,
І  прошу  Господа,  щоб  тебе  беріг.

А  я  дивлюсь,  дивлюсь  не  надивлюся,
Боюся  я,  щоб  тебе  не  загубить.
А  може  і  не  так  уже  й  боюся,
Бо  щастя  настає,  щаслива  мить.

          06:10.15.12.2015.