Танець

Торговка Воспоминаниями

Я танцюю для тебе останній танець.
Це кінцеві рухи, фінал, вирішальний бій.
Я ж твій єдиний вірнопідданець.
Чи втамуєш без мене свій власний біль?

Моє тіло зловило цей темп й мурахи.
Ось твоя зупинка, виходь, далі сам.
Не дивись на небо, там вільні птахи.
Ти ж, людино, навіки скута, затям.

Ця музика ніби прочищує мої мізки.
Флейта, піано, улюблений саксофон...
Зовсім скоро пам'ять розіб'ється в дрізки,
Можна сміливо вимкнути телефон.
 
Я танцюю і бачу тебе позаду.
Це моя перемога, тріумф, завершена гра.
Більш до губ твоїх я не припаду,
Тепер я надовго (назавжди?) одна.