Дякую

Торговка Воспоминаниями

Я дякую тобі за біль, чудовий подарунок.
За порожнечу в серці також дуже вдячна.
Насип на рану сіль - твій поцілунок.
І хай останній, хоч і дуже лячно.
Останній погляд, дотик, слово,
Коронна посмішка і дивний жарт...
Залиш хоч запах на моїх долонях,
Він більш за тебе мені варт.

Вклоняюсь пам'яті, вона безсмертна.
Поруч зі мною навіть в добрий час.
І, замість сну, вона відверто
Перед очима ще транслює нас.
Наші місця, події, спільні мрії,
Твоє "кохаю" і моє "до смерті" -
Я знищу все від безнадії,
Сховаю спогади в конверті.

Пишаюся Творцем, Він вміє покарати,
Ім'я твоє карбує на моєму ліжку.
Останні спроби покохати
Підставили мені Його підніжку.
Не каменем - дірою в серці
Любов залишилась в мені.
Дивуюсь, чи насправді б'ється,
Бо вчора стихло від брехні.

Я дякую тобі за біль, чудовий подарунок.
За порожнечу в серці також дуже вдячна.
Насип на рану сіль - твій поцілунок.
І хай останній, хоч і дуже лячно.