Театр

Надежда Шершун
Сірники, що намокли, не матимуть іскри,
А від спеки навряд чи ростиме зелена трава.
Глядачам завжди зась за акторські куліси.
І не значать нічого без діла пусті слова.

Атеїсти не вірять у Бога, хоч вірять у себе,
А священники вірять у Бога, у себе, нове авто,
Тим, хто є на землі, хочеться завжди в небо.
А на небі всі ті, хто не виграв життя у лото.

Хто здоровий, так часто цього не цінує,
В тих, хто любить життя, потрапляє знаряд,
ХХІ століття до нашої ери нам всім аплодує.
Світ - театр.Два білети,будь ласка. У перший ряд.