Мерехтiння

Лариса Лорнет
Мерехтіння на сизому тлі,
дощові кришталі семіотики,-
по зимовому скутій землі
ворожіння, чи хист діагностики…

На Різдво, ніби сполохи снів,
натщесерце приручених слів,-

безкінечні відлуння екзотики…
Наче хвилі пізнань поколінь
нас підштовхують знаком і дотиком,
бо вже скоро і нам у далі…