Синьоокий

Надежда Старостина-Котенко
Ви не бачили такого,
Синьоокого, малого?
Він пухнастий і чудний,
Зовсім чорний, не нудний.
В нього довгий хвостик,
І рожевий носик.
Вушка надчутливі,
Очі прозорливі.
Може стати дибки,
Як приносишь рибки.
Кличуть як? Не знаю.
Другий день шукаю.