вже не...

Наталия Цыганова
А поруч з груднем ідуть дощі.
Такі байдужі.
Такі холодні.
Такі тотожні моїй душі…
моїй орбіті…
моїй безодні…
Мені твій ранок вже відболів
зворотнім часом з кінця в початок.
І вже байдужа відсутність слів…
І вже немає про що мовчати…