Здраствуй, небо

Михаил Онищенко
 Здраствуй,  небо.

Здраствуй,  небо,
Здраствуй  мій  краю.
Один  тут  стою,
Тебе  я  вітаю.

Люблю  я  тебе,
Небо  синєє,  синє.
Люблю  я  себе, 
Малим  у  дитині.

Люблю  я  тебе,
Зелений  мій  краю.
Чому  же  тоді,
Не  часто  буваю?

Чому  не  лечу,
До  тебе  на  крилах?
Щоб  бачить  мені,
Як  ти  став  щасливим.

   06:30.12.12.2015.