Ой, не люблю ж я, програвати

Михаил Онищенко
Ой,  не  люблю  ж  я,  програвати.

Ой,  не  люблю  ж  я,  програвати,
І  тут  маю  Вам  сказати.
Що  довелось  мені  падАти,
Боляче,  потім  вставати.

Мене  той  краще  зрозуміє,
Хто  хоча  раз  перехворіє.
Я  перестав  уже  боятись,
А  став  на  краще  сподіватись…

І  вже  нічого  не  боюся,
Збоку  на  себе  лише  дивлюся.
І  думок  своЇх  не  цураюсь,
Бо  я  з  ними  домовляюсь.

Треба  сто  пуд  перевертати,
Аби,  що  було  Вам  казати,
А  ще,  пуд  солі  треба  з”їсти,
Щоби  нам  було,  де  і  сісти.

Отож  я  думав  і  гадав,
Чи  про  все  я  Вам  казав.
Ви  можете  мене  спитати,
А  я,  чи  схочу  Вам  казати?

     06:45.12.12.2015.