Ладижин, Ладижин, Ладижин

Михаил Онищенко
Ладижин,  Ладижин,  Ладижин.

Ладижин,   Ладижин,  Ладижин,
Ця  назва  із  давніх  віків.
Ладижин,  Ладижин,  Ладижин,
Свій  статус  високий  довів.

Ладижине,  будь  нашим  рідним,
А  нам  ще  рости  і  рости.
Тобі  залишатися  плідним,
І  йти  до  святої  мети.

В  Ладижині  гарнії  люди,
Прибули  вони  звідусіль.
Ладижин  усіх  не  забуде,
Багато  у  нас  є  весіль.

Ладижин,  Ладижин,  Ладижин,
Ця  назва  із  давніх  віків.
Ладижин,  Ладижин,  Ладижин,
Ти  статус  поважний  довів.

         11.12.2015.