Давай з тобою

Елена Марфич
Давай згадаємо ті забуті слова,
Що далекі від впізнання...
Я казатиму іх поруч сама,
Моя жада, моє бажання...
Давай почуємо десь у далечі,
Як вітер пролітає проміж нами.
Моїм почуттям у небесній висоті,
Не зникнути навіть з довгими роками...
Давай торкнемось ніжно білих днів,
Та забудемо про проникливі хвилини....
Коли наш погляд над Землею полетів,
По кружляючим серцевим хвилям!