Скоро святий Миколай

Михаил Онищенко
 Скоро  святий  Миколай.

Скоро  святий  Миколай,
Для  діточок  створить  рай.
Всім  роздасть  він  подарунки,
Такі  повні,  всі  пакунки.

Для  Сергійка – то  машина,
Яку   кожна  жде  дитина.
Для  Катрусі – гарна  лялька,
Бо  сама  вона,  як  лялька.

А  от  тільки,  той  Андрійко,
Що  нахватав  було  трійки.
Він  нічого  не  получить,
Поки  вчитись,  не  научать.

     07:55.09.12.2015