Р. Геррик. Хорну, продавцу гребней

Юрий Лифшиц
Беззуб торговец зубьями вполне:
ни в рот не может вставить, ни жене.

8 декабря 2015



Robert Herrick (1591-1674)

Of Horne a Comb-maker

Horne sells to others teeth; but has not one
To grace his own Gums, or of Box, or bone.