Саммит по климату...

Николай Андриец
     *   *   *
Не вітав Петра Обама,
Навіть руку не подав,
Не кричав: " Герою Слава!"
Бо Париж - це ж не Майдан.

Саміт - наче на весіллі,
Званий люд, не званий люд.
Безкоштовно пили, їли.
Ну, а клімат? Будь, що будь.

Мабуть вже прийшла година,
Мабуть вже настав той час,
І Земля, що нас родила,
Поховає тоже нас...

08.12.2015.Саммиту по климату в Париже.
Всё сметёт могучий ураган.