108 -ось - Ти-

Валео Лученко
Мовчи! Не розказуй про свої мандрівки.
Про контакти третього та тридцять третього рівнів.
Про мови, якими ти говорив з ними.
Про їх звичаї, ектер'єри та інтер'єри.
Про те, як вони медитують, про що і на чому.
Як вони вірять і як знають.
Для чого впадають в солодку кому.

Все вже було, що є і буде.
І Будда, той, що Гаутама,
не розчинився в Нірвані,
не вискочив за межі миру цього.
Тому читай уважніше міфи,
казки та легенди народів Світу.
Занурюйся повсякчас в сатхью,
як в ванну з корицею та тим'яном.

Багато тоді побачиш, ще більше, мабуть, почуєш.
І станеш потроху Воїном Світла,
а може браміном, що луками на світанку
босоніж бреде сіном.
Купається у тумані, в росі, у старім руслі
ріки, що з надр витікає:
з кола у коло, у вічнім русі.

Заплющуй очі, дихай рівно, рахуй до дванадцяти.
Поштовх!

Ось - Ти.


© Copyright: Валентин Лученко, 2015