Яна

Михаил Онищенко
           Яна.

Яна,  Яна,  Яна,  яка  ж  ти  рум’яна?
Грайливо – мрійлива.
Будеш  ти  щаслива,
Тому,  що  ти  Яна.

А  ще  незаміжня  та  гарна  дівчина,
Про  таку  мріє  кожен  хлопчина.
Тому,  що  ти  добра,  а  ще  і  весела,
Нехай  про  це  знають  і  міста,  і  села.

Взагалі  то,  дівчина  ти  дуже  хороша,
Нехай  хоть  надворі  літає  пороша.
Цвітеш  ти  як  квітка,  у  гарнім  саду,
До  тебе  лебідко,  сьогодні  прийду.

          04.12.2015.