Iра

Михаил Онищенко
         Іра.

Іра,  Іра,  Ірочка,
Яка  ти  файна  зірочка.
А  які  ще  гарні  очі,
Про  них  мріяв,  до  півночі.

Іра,  Ірочка,  Іруся,
Я  вже  так  тебе  боюся.
Що  аж  млосно  робиться,
Отака  вже  ти  цяцЯ.

А  серце  у  тебе – глибока  криниця,
Дивлюсь  я  на  тебе  і  як  надивиться?
Душа  же  у  тебе,  щемливо – тендітна,
Вона  як  бутон,  сьогодні  розквітла.

       04.12.2015.