Зipвалась пiсня на пiвсловi

Левиа
Зiрвалась пiсня на пiвсловi,
Спiвець до Бога вже летить,
Не знаэ суму i неволi,
Благословенна,надто,мить.

Останній погляд і ...в обійми
Його прийняв святий Отець,
Збулись всі наміри і мріі.
Що ще бажати для сердець?

Скінчився шлях його тернистий ,
На цій знедоленій землі,
Лишилися вірші і пісні,
Пірнають у небесній вишині.