Прийшов той день, коли сказати мушу

Алёна Сула
Прийшов той день, коли сказати мушу
Про все те добре, що знайшла я тут.
Привітного і творчого тепла між люду,
Напружень у робочому часу.

Турботу керівних осіб я відчувала,
Коли на заходи ми їздили гуртом,
Коли давався час, щоб відновилась сила,
Або коли нас захищали часничком.

За досвід вдячність виказати хочу.
Програм нових відкрити я змогла
Та навичок нових тут набула в охоту.
Пуд солі й цукру серед вас знайшла.

Приємні спогади торкають моє серце
Так, що розчулююсь сьогодні я до сліз.
Наснаги й праці плідної бажаю зверхньо,
Щоб передплатників потік стрімкіше ріс.