Ладижин

Михаил Онищенко
          Ладижин.

Ладижин,  це  місто  над  Бугом,
Перлина  Поділля  й  краса.
Ладижин,  ти  став  нашим  другом,
Ладижин  твориш  чудеса.

Ладижин,  від  Лади - Ладижин,
Богині  тепла  і  добра.
Ладижин  в  минулому,  й  нині,
Найкраща  у  тебе  пора.

Тут  ТЕС,  майорить  над  рікою,
І  місто  розквітло  й  росте.
Нам  рідною  став  стороною,
В  минулому  все,  що  пусте.

Як  можна  тебе  не  любити,
І  як  не  пишатись  тобою?
Без  тебе,  тепер  нам  не  жити,
В  майбутнє,  береш  нас  з  собою.

         02.12.2015.