Дывлюсь я на нэньку тай думку гадаю

Александр Купидон
Дывлюсь я на нэньку тай думку гадаю,
А чо ж цэ я щастя в Европи шукаю?
Нэвже ж на усий на вэлыкий крайини
Нэмае дэ щаслыво жыты людыни?!

Утик вид нас Крым и Донбасс утикае,
А можэ у нас в голови нэ хватае?