Хочу податися в мандри

Надежда Рубан
У  мандри  хочу  податись,
На  Канарах  десь  відпочити,
Біля  моря  десь  прокидатись,
Чи  в  океані  ноги  змочити.

Хочу  побачити  світа,
Не  в  мріях   - а  наяву,
Поїду  наступного  літа,
Відпочину  десь  у  Криму.

На   Ібіцу  також  поїду,
В  середземному  купатися  морі,
Відвідаю  там  всі  дискотеки,
Розважатися  буду  доволі.

А  потім  через  одну  зиму ,
Як  тільки  настане  май ,
Поїду  я  у  Росію,
Подамся  аж  на  Алтай.

Давно  там  мрію  побувати,
Алтайського  поїсти  меду,
У  пам'ять  буду  карбувати,
Алтайської  краси  принаду.

Додому  повернуся  вчасно
 І  всім  буду  розповідати,
Як  відпочила  я  прекрасно,
Як  добре  в  мандрах  пропадати.

Щоб  швидко  збулися  ці  мрії,
В ( лото – забаву)  буду  грати,
І  у  щасливій  ейфорії,
Буду  мільйони  вигравати.

Не  смійтеся ,  прошу – не  треба,
Я  й  Вам  грошей  вділю  три  квадри,
Як  впаде  шість  трильйонів  з  неба ,
Ви  теж  поїдете  у  мандри…


Автор : Н.П.Рубан.