Зоя Федорiвна

Михаил Онищенко
                Присв”ячую  лікарю  від  Бога,
               
                Зої  Федорівні  Веселовській.

                Член – кору.,  НАН  України.
                Доктору  медичних  наук.
                Професору  кафедри  офтальмології
                КМНУ  ім.. Богомольця.
                Лауреату  Державної   Премії  України.

                Просто,  чарівній  жінці!


   Зоя  Федорівна.

Зоя  Федорівна, 
Ви  лікар  від  Бога,
А  ще,  чарівна  сама.
І  руки,  золоті  Ваші  руки,
І  розумна,  і  світла,
У  Вас  голова.

Всього  три  хвилини,
Мене  Ви  приймали.
Та  швидко  зняли,
Той  камінь  з  душі.
Діагноз  Ви  вірний,
Мені  підсказали.
Тепер  от  пишу,
Пишу  Вам  Вірші.

І  найкращі  слова, 
Хочу  передати.
І  найліпші  бажання,
Щоб  Ви  завжди, цвіли.
А  ще  хочу  Вам,
Про  себе  сказати:
«Ви  в  душу  запали,
Мене  пройняли…»

     29.11.2015.