Мокрий снiг

Михаил Онищенко
           Мокрий  сніг.

Мокрий  сніг,  мокрий  сніг,
Він  прилип  мені  до  ніг.

Коли  почав  прилипати,
То  водою  вмить  ставати.

Намочив  сніг  мої  ноги,
І  не  бачу  вже  дороги.

Мокрий  сніг,  перший  сніг,
Таки  ж  мене  переміг.

Під  ногами  хлюпотня,
Не  маю  настрою  і  я.

Знаю,  мокрий  сніг  пройде,
Він  мене  не  підведе.

         29.11.2015.