Зорянi дзвони

Елена Киянка
Розлітаються зоряні дзвони,
І заспівує пісню земля.
За порогом великої втоми
Розгорнуться два білих крила.

У засмученім погляді ночі
Мерехтить за нездійсненим жаль,
Але вгору здіймаються очі
І вдивляються в срібнію даль.

І волосся теплом промениться,
І в долонях танцюють вогні…
Чую – мрія повинна здійсниться,
Бачу світ у небеснім вікні.
1995 р.