У суботу День Скорботи

Михаил Онищенко
У  суботу  День  Скорботи.


У  суботу  День  Скорботи,
День  Скорботи  у  суботу.

Я  також  запалю  свічку,
Та  й  поставлю  на  віконце.

Нехай  вона  довго  світить,
Аж  поки не  зійде  сонце.

У  суботу  День  Скорботи...

          28.11.2015