гоЛОдоМор

Иньфинити Любви
Морили голодом навмисно
Ті курви-лярви, як фашисти.
Та горді браття не скорились,
Мов Птаха Фенікс відродились.


Морили голодом намеренно
Те суки, твари - "злые гении".
Но братья гордо не сломились,
Как Птица Феникс возродились.