Полковниче, Чупира, Гостра могила

Михаил Онищенко
Полковниче,  Чупира,  Гостра  могила,
Бикова  гребля – білоцерківська  земля.
Річка  Протока,  Росі  притока,
І  такая  святая,  білоцерківська  земля.

Із  сивих  давен,  ти  найкраще  родила,
Із  давніх  давен  і  твій  нарід.
Звитягою  вкрита  козацькая  сила ,
З  вільних  і  добрих,  найкращих  порід.

Полковниче,  Чупира,  Гостра  могила,
Такі  стародавні  твої   імена.
Козацької  доблесті  непоборна  сила,
І  Славою  вкриті  твої  знаменА!

               26.11.2015.